Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Superophæng til vinduer

  På lager

129,00 kr

Følg de vilde fugle på nært hold. 
Superkrog til montering på glasflader.
Eksklusiv foder og automat.

Læs mere om Superophæng til vinduer.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


 • Beskrivelse
 • Information
 • Instruktion

Detaljer

Få et nærbillede af de vilde fugle med denne stærke superkrog. Krogen opsættes nemt, se mere information under instruktioner. Sættes let op på rene glasflader og fjernes nemt igen uden at efterlade sig spor på glasset.
Yderligere information

Mærke Jacobi

Opsætning

 1. Rengør vinduesglasset, undgå silikonebaserede midler og lad glasset tørre helt
 2. Læg begge sugekopper i varm vand( ikke kogende) i 2 minutter
 3. Tryk den runde knop på midten af sugekoppen  fast mod ruden, til den sidder fast - gentag med den anden sugekop
 4. Vi anbefaler at krogen får lov at sidde i 24 timer før den belastes
 5. Når superkrogen er opsat som ovenstående, kan den med krogen opad bære små foderautomater. Vendes krogen nedad forstærkes bæreevnen og superkrogen kan bære  standard foderautomater ( anbefalingerne er tastet og beregnet af MIRA The Motor Institute Research Assosiation).
 6. For at fjerne Suoerkrogen, løft forsigtigt i den lille tap på sugekoppen og den vil gå løs
 7. Vælg venligst et nøje udvalgt sted til din Superkrog, overfladen må være fri for snavns og hel. Vær sikker på at opsætningen er sket på et sted hvor ingen mennesker eller dyr kan støde ind i krogen og komme til skade. Hæng den heller ikke steder, hvor den vil kunne gøre skade, hvis den skulle falde ned.
 8. Bruges Superkrogen på vinduesflader over stue etage anbefales det at sikre krogen med en snor, budet fast mellem de 2 sugekopper. Det forhindrer, hvis uheldet er ude at mennesker eller dyr kommer til skade vedt at blive ramt af nedfaldne genstande.

 

 

 • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...