Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Naturtro kylling

  Ikke på lager

169,00 kr


   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

højde 12,5 cm

Udstoppet kylling

Det er blevet populært i nogle lande at sælge udstoppede kyllinger til påskepynt og andre opstillinger med kyllinger.

Da jeg ikke havde lyst til at have kyllinger som var udstoppede, ledte jeg efter noget der kunne ligne, for nuttet er det jo, med en lille kylling eller flere på påskebordet.

Derfor blev jeg utrolig glad, da jeg fandt de fine kyllinger og de er lavet så naturtro at man næsten tror de er levende. Og nu kan mit påskebord være fyldt med de sødeste små gule dunbolde

Naturtro kylling


Yderligere information

Mærke Hansa Toy
Kyllingen er håndsyet af de fineste materialer, for at opnå et så narurligt look som muligt. Anbefales ikke til børn under 3 år
  • Relaterede produkter

Æggekrans kort

34,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...