Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Hønseskilte

Har du høns som hobby, vil du sikkert også gerne vise dem frem. Der findes mange skilte med både dansk og engelsk tekst til entusiastiske hønseejere. Sælger du Æg? Så er her et flot skilt, så alle kan forstå meningen. Eller vil du advare dine gæster om at dine høns går frit i haven, så finder du også skiltet her.

Sorter faldende

Sorter faldende

Når posten kommer…


Fritgående høns er skønne er kilde til megen morskab og ren afstresning, når de går rundt i haven og leder efter føde.


En dag, da jeg skulle have en pakke leveret med posten, var mine høns kommet hen i forhaven. Posten var ny og havde vist aldrig set fritgående høns før, så pludselig stod der en meget forvirret ung post i mit køkken og fortalte at jeg havde vilde dyr i haven, ud styrter jeg, da jeg troede han mente ræven.


Glæden var stor, da jeg så det var hønsene, posten mente og vi har grint af det mange gange siden. Derfor fik jeg lavet skilte med dansk tekst, til advarsel om frie høns i haven, så nu har aldrig mere forskrækkede besøgende, der er blevet overrasket over frie høns i haven.

Skilte med høns
 

Spildfri Foderautomat

Wise Feeder, den kloge foderautomat, som minimerer madspild.

Hønseskilte i haven

Have høns og frihed

Vores høns har godt af at komme ud af hønsegården og finde insekter, frø og småsten til deres kråser. Høns kan dog være til gene for gæster og det er ikke alle der synes det er sjovt at møde en stor hane med en hønseflok. Så et skilt, der advare om fritgående høns i haven er en praktisk løsning og så er de besøgende advaret.


Salg af æg

Har du mulighed for at sælge ud af dine overskudsæg, er der nogle retningslinjer du skal følge, Her er et link til rosenbuds faktasider og ”Regler for salg af æg fra Hobbyhold” er en af dem.


Du må ikke skilte med salg af æg, men det er jo ikke ulovligt at hænge et flot hønseskilt op ved siden af æggeboden.


Flotte hønsehuse

Mit første hønsehus var et hjemmelavet projekt, lidt trist at se på og godt gemt nede i bunden af haven. Det blev malet i en flot blå farver og dekoreret med et prangende hønseskilt, et rigtigt retro skilt fra en svunden tid. Det er bare ikke nemt at finde gamle hønseskilte mere, de fleste er gået til, så heldigvis er der et lille firma, der har specialiseret sig i at genoptrykke gamle skilte og de finder også på nye skilte med sigende udtryk og pynte, det gør de, både ude som inde i huset.


Vejrbestandige hønseskilte

En kunstner har specialiseret sig et at fremstille vejrbestandige skilte og hendes udtryk er fantastisk, finurligt og tankevækkende. De smukke skilte kan hænge ude i årevis uden at falme eller tage skade af tidens gang. Det er et skilt som vil give glæde mange år fremover.


Hvad kan jeg bruge hønseskilte til?

Gaven til den kræsne hønseejer

Leder du efter en unik gave til en der holder af sine høns i haven, så findes her skilte for enhver smag:
• Skilte lavet efter akvareller
• Skilte genoptrykt efter gamle reklamer
• Sjover tekster om høns
• Advarselsskilt og fritgående høns
• Moderne skilte med høns på


Har du bare lyst til at fortælle

Hele verden at du har høns, så kan du diskret gøre opmærksom på dine høns ved at hænge skilte op. De kan hænges ved hoveddøren, ved havelågen, i stuen, på hønsegården eller hæng dit hønseskilt op på hønsehuset.


Hvordan koger man det perfekte æg?

Har du også været i tvivl om hvordan man koger det perfekte æg? Det er vi mange der har, så hvorfor ikke hænge et skilt op ved komfuret, der fortæller hvordan, på en sød og humoristisk måde eller giv den nybagte boligejer skiltet som indflytningsgave


Teknisk information

Hønseskiltene er fremstillet af materialer som træ, metal og dibbon. Nogle er super vejrbestandige og forandre sig aldrig, andre skilte vil med tiden få den smukke patina som giver det helt rigtige rustikke udtryk.


Lille kylling
Kyllinger og hønsemor
Grønt hegn
Kyllinger og mor på gård
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg købte mit første skilt for mange år siden, fordi jeg syntes mit hønsehus og hønsegård trængte til lidt opfriskning og siden hen kaldte det altid smilet frem, når jeg gik ned mod hønsehuset i baghaven. Skiltet hænger stadig i hønsegården, huset har fået nye ejere, men jeg tænker stadig tilbage på mit første hønsehus og det flotte skilt.

I dag har jeg nogle dibbon skilte hængene, de forandrer sig aldrig og fortæller på en smuk måde at her er høns i haven. Mit æggeskilt fik jeg lavet hos en skiltemager, fordi jeg ikke kunne finde skilte med dansk tekst og det sætter jeg op ved vejen, når jeg har æg i overskud. Det klarer fint at blive hængt op og taget ned flere gange om året.


Høns bag hegn

Send en besked til os

Når du trykker på knappen sendes en besked til os. Vi svarer hurtigst muligt tilbage!
Loading...
Vent venligst ...