Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Hanen galer, men hønen - skilt

  På lager Vi afsender din ordre

89,00 kr

(Nulstil valgte)
89,00 kr


   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Et flot og humoristisk metalskilt

God engelsk humor, der også giver øjeblikkelig opmærksomhed fra forbi paserende.

Her er man ikke i tvivl om at her produceres friske æg

15 x 20 cm, 30 x 40 cm, 50 x 70 cm og som magnet på 9x6,5cm


Pynt op i hønsegården

Et flot skilt på hønsegården, bringer smilet frem, eller hæng det ude ved vejen så alle kan se at her er der friske æg fra høns

Hanen galer, men hønen - skilt


Yderligere information

Skilt kommer med forborede huller, lige til at hænge op
  • Relaterede produkter

King of the coop - kort

34,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...