Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Drikkeautomat i Bioplast 1,5l

  På lager Vi afsender din ordre

99,00 kr

1,5 liter
Velegnet til kyllinger eller en skrukhøne

Læs mere om Drikkeautomat i Bioplast 1,5l.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Drikkeautomat i Bioplast er et miljøvenligt alternativ til almindelig plast. Bioplast er fremstillet af restprodukter fra en organisk produktion. Vores bioplast automater kommer af resterne fra sukkerproduktion. Sukkerproduktion af sukkerrør giver et fiberholdigt restprodukt, som ikke har kunnet bruges som næring for nogen dyr eller mennesker, så det er jo fantastisk at man har kunnet fremstille et plastmateriale ud fra dette restprodukt. Med Plast fremstillet fra biomasse, får du en smuk, holdbar og miljørigtigt vandautomat til dine høns
Yderligere information

Mærke Bio Plast
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...