Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Tørrede melorme

  Ikke på lager

100,00 kr

Opdrættet i Danmark
Lavet udelukkende på økologisk foder
Varmebehandlet
200 gram

Læs mere om Tørrede melorme.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

200 gram dansk producerede nænsomt tørrede melorme.

Velegnet som proteintilskud til havens fugle og vilde dyr.

Melormene er tørret ved over 85 grader C og dermed fri for eventuelle smittekim.


Fodring af havens dyr

Jeg har næsten altid haft have og med en have følger jo også mange vilde dyr og fugle, og jeg har altid fundet det spændende at se hvor mange forskellige fugle jeg kunne få frem på foderbrættet i haven og med årerne har jeg lært, at afvekslende foder skaber stor varietet i bestanden af dyr i haven.

Tidligere har jeg købt melorme, både levende og tørre til både pindsvin og fugle. Jeg har dog altid været lidt mistænksom på, hvordan de mon var opdrættet, for melorme er taknemmelige væsner og kan leve af næsten hvad som helst.

Melorme er lette at producere og som tørrede vejer de jo ikke ret meget og kan derfor billigt sendes helt fra Kina og andre lande langt væk fra, men desværre er der ikke mange af disse melorme, som har en varedeklaration, der fortæller hvad ormene er fodret med eller hvordan de er tørret og hvor gamle de er.

Det er min overbevisning af næringen i det vi og dyrerne spiser, skal være af god kvalitet og helst økologisk uden sprøjtemiddel-rester, syntetisk gødningsrester og pesticiderester.

Melorme uden næring og måske de tørrede af slagsen, som er flere år gamle, tror jeg simpelthen ikke på, har nogen værdig som næring for vores dyr.

Jeg var derfor lykkelig, da jeg endelig fandt en dansk producent at melorme, som er opdrætter melorme på økologisk foder i beskyttede omgivelser  og de kan sågar også bruges som mad til mennesker. Opdrætteren arbejder på at blive certificeret som økologisk producent, men ting tager tid og EU skal lige lære, at også melorme kan være økologiske.

 


Tørrede melorme

Jeg har længe ledt efter et økologisk melorme produkt til mine fugle, melorme er et super sundt nærende proteinrigt foder som både fugle som dyr har godt af.

Især i sensommeren hvor de vilde fugle skal have ny fjerdragt inden vinterens træk sydpå eller genopbygge deres ernæringstilstand efter en sommer som fugleforældre er melorme en fantastisk tilskud.

I den kolde vinter, hvor det kan være svært for de vilde fulge at finde levende føde i form af regnorme og småkryb, giver melormene også et fantastisk proteintilskud.

Og når foråret kommer og de små havegæster skal til at bygge reder og lægge æg, så næste generation kan komme til verden, er melorme også et fantastisk kost tilskud.

 Yderligere information

Mærke BioInsekt
  • Relaterede produkter

hønsesnack dispenser

89,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...