Spildfri - til montering på trådnet

369,00 kr
The Wise feeder, den kloge hønsefoderautomat, som minimerer spild

Kan kun bestilles i grøn

Modellen til montering på fast baggrund findes her

 
Produktkode: 130902

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i dag.

  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

The Wise feeder til montering på trådnet

The Wise feeder har et unikt design, der passer til alle typer fjerkræ . Wise feeder findes i 2 modeller - en til montering på fast baggrund (hønsehusvæg, en stolpe og lignende) eller en til montering i trådnetttet Den kan monteres på næsten alle overflader, hvilket gør den anvendelig til både inde og udendørs brug. Montering kan være på enten en hegnspæl, hønsehusvæg, træ eller på en hvilken som helst trådnet eller bur tråd. Wise feeder leveres med beslag og kroge som gør monteringen let, samtidig med at det er nemt at tage den ned for for rengøring eller flytning. Når beslaget er skruet på plads, kan Wise feeder glides ned over beslaget og holdes sikkert på plads.

Bur versionen er designet til at passe på lodrette og diagonale tråde med kroge og slips wraps.

Basismodellen kan indeholde 5 kg foder - den kan udvides efter behov, ved at tilføje en eller flere ekstra beholdere, som hver især indeholder yderligere 5 kg foder. Det anbefales at bruge højst tre sektioner, hvilket vil give en samlet beholdnings kapacitet på 20 kg - flere end 3 sektioner vil kræve ekstra beslag. Automaten leveres med en regnhætte som monteres foran dette giver en udmærket beskyttelse mod regn. Udformningen af foderskålen med en indadvendt kant, gør den fuldstændig skrabefri og stopper effektivt foderspild. Se en video her, der viser montering og brug

Yderligere information

Mærke Wise Feeder

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter


AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Loading...
Vent venligst ...