Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Hanemotiv og 4 kroge

  Ikke på lager

129,00 kr

Knage med 4 kroge og en hane på toppen
fremstillet i støbt jern og med fin patina
måler 25x20cm

Læs mere om Hanemotiv og 4 kroge.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Flot stor knage med hanemotiv og 4 kroge og  haner til pynt på toppen. Knage til din frakke med hanemotiv eller har du brug for at hænge noget op i hønsehuset? Den kan ogsågodt bruges til at hænge en skovl eller andre remedier i hønsegården op på

Få orden på overtøjet

Det er en rar ting at kunne hænge overtøjet op, så det ikke ligger og roder på stole eller gulvet

Hanemotiv og 4 kroge
Hanemotiv og 4 kroge

Yderligere information

Sæt knagen mod væggen og afmærk de forborede huller med en blyant. Bor for og sæt knagen op med skruer. Messingskruer giver et flot rustikt udseende
  • Relaterede produkter

Indkøbspose - med gæs

79,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...