Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Stor varmelampe

  På lager Vi afsender din ordre

299,00 kr

35 cm i diameter


5 m ledning


eksl. pære fatning E27  

Læs mere om Stor varmelampe.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Stor varmelampe til høns, denne model er 35 cm i diameter, modsat de almindelige varmelamper, som kun er 20 cm.

Det giver et meget større opvarmet areal og vil hjælpe dine høns lunt gennem vinterkulden.

Hæng den tæt ved vand beholderen og dine høns har også frostfrit drikkevand.

Den er også yderst velegnet til en stor flok kyllinger, her skal de ikke kæmpe om pladsen, men kan alle nyde den livgivende varme  

Yderligere information

Opsætning Hænges op over det areal der skal opvarmes, den skal hænge så højt at høns og kyllinger ikke kan komme til skade
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...