Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 
  SE PRODUKTVIDEO
 

Standard hønsedækken

  På lager Vi afsender din ordre

159,00 kr

- Lille passer til dværghøns
- Mellem passer til høns af størrelse Barnevelder, Marans og Sussex
- Stor passer til hønseracer såsom Orpington og Brahmas

Læs mere om Standard hønsedækken.


(Nulstil valgte)
159,00 kr


   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

  • Originale hønsedækken fra Chicken Breeder
  • 3 størrelser
  • Nemt at sætte på

Hvordan sættes et hønsedækken på?

Påsætning af hønsedækken er nemt og lige til at gå i gang med. Luk trykknappen op og træk forsigtigt den ene løkke rundt om den ene vinge. Husk at sikre dig at alle fjer følger med. Læg dækkenet over hønens ryg og før omhyggeligt den anden løkken rundt og under den anden vinge, derefter knappes tryklåsen


Hvis hønsedækken er med vingebeskyttelse - træk velcrobåndene fra hinanden og fold dem løst rundt om vingerne, på samme måde, som du gjorde med løkken. Det tager et par minutter før hønsedækkenet er faldet helt på plads på hønens ryg og op til nogle dage før hønen har vænnet sig til det. Derefter vil hun gå rundt med dækkenet, som om hun aldrig har gjort andet og nyde den beskyttelse det giver.


Husk at se efter både hønen og dækkenet jævnligt og især at åbne sår under dækkenet kræver daglig pleje. Hvis du opdager sår, så prøv med Kovaline, som kan købes på webshoppen også. Standard hønsedækken

Yderligere information

Mærke Chicken Breeder

Det anbefales ikke at vaske dækkenet, for at holde den imprægnerede effekt intakt. Dækkenet kan børstes for løst snavs, når det er tørt.

Vil man sikre sig mod utøj, kan hønsedækken lægges i en tætsluttende plastikpose og frysen ved minus 18 grader et par døgn - det overlever intet kryb.

Hønen bør ikke bruge dækkenet i længere tid og både høne og dækken bør dagligt ses efter.

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...