Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Retro skilt - "Sjældne høns til salg"

  På lager Vi afsender din ordre i dag.

89,00 kr

Genoptryk af antik skilt


vælg venligst størrelse

Læs mere om Retro skilt - "Sjældne høns til salg".


(Nulstil valgte)
89,00 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Retro skilt - Sjældne høns til salg

Genoptryk af gamle skilte,  patinerede

Findes i 2 str 15 x 20 cm 30 x 40 cm

Findes også som Husketavle  

Yderligere information

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...