Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Skøn HANE søger nyt HJEM

  Ikke på lager

1,00 kr
med dejlige damer, græs under fødderne og åbne vidder.

Læs mere om Skøn HANE søger nyt HJEM.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse

Detaljer

Et sted hvor han kan nyde livet de næste mange år. Han er ca. 3,5 år nu - vi reddede ham fra suppegryden for 2,5 år siden og dette skal ikke være hans skæbne nu. Han er i gang med behandling for kalkben, hvilket han selvfølgelig skal fortsætte med! Håber nogen kan give ham hus- og hjerterum. Han befinder sig mellem 8800 Viborg og 7470 Karup, men vi leverer ham gerne til det bedste hjem.

Skøn HANE søger nyt HJEM


Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...