Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Silkehøns kort

  Ikke på lager

34,95 kr

Genoptryk af gamle engelske akvareltegninger


Dobbelt kort med kuvert str. 21,2x14,9 cm

Læs mere om Silkehøns kort.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Lykønskningskort med silkehøns

Jeg har fundet disse pragtfulde gamle engelske akvarelmalerier og fået dem genoptrykt som dobbelte kort.

Alle der holder af silkehøns vil glædes over et lykønskningskort  med egne hønseracer eller måske et kort med drømmeracen.

De vil vække glæde hos enhver hønseholder Send et til en du holder af eller hæng dem op som pynt


De skønne silkehøns

Silkehøns er skønne og ikke til at stå for, så her er lidt info om racen

Silkens fjer er det primære karakteristika for de ligner mere pels end glatte fjer. Denne egenskab er forårsaget af manglende evne til at låse fjererene, hvilket gør fjerene strukturelt luftige og netop det fluffie look er karakteristskt fol Silker.

Som et resultat af de fluffiefjer kan silke ikke flyve og er mindre godt beskyttet mod vådt og koldt vejr end høns med glatte fjedre.

Mens silkefjer er et unikt træk ved Silkie-rasen , forekommer silkefod i nogle andre racer.

I Hedemora - en gammel landrace race med oprindelse i den nordlige del af Sverige - forekommer der f.eks. Silkefjerede høns selvom de i Sverige kaldes uldfjerede.

Et andet interessant træk ved Silkie er heden, der består af en puff af fjer på toppen af ​​hovedet. Nogle silke har et hvælvet kraniet, hvilket betyder kraniet buer opad, hvilket giver det mere overflade og dermed gør toppen mere fremtrædende.

Silkies har 'turkise ørelapper, der er unikke for racen. Det er ikke kendt, hvad der faktisk er årsag til de smukke blå ørelapper

Silker har fjer på løb og ben og tæer

De har fem Tæer, de fleste hønsefugle har fire tæer. Den ekstra tå vokser over bagtil og kurver opad, og vil i de fleste tilfælde aldrig berører jorden.

Silkearter har sort hud sammen med sorte muskler og knogler og mørke næb ogkamme. Denne usædvanlige farve, betegnet som melanisme, ses i få andre racer.

En anden race med melanisme er  Ayam Cemani der stammer fra Asien.

Silkie høns er velkendte for deres evner til at være vedholdende skruk og bruges sandsynligvis oftere end nogen anden høne til at ruge værdifulde æg af mindre pålidelige racer.

Da en skrukhøne jo stopper med at lægge æg, har silke tendens til at have lav ægproduktion. Hvis du ønsker æglæggende høner, er det vigtigt at vide, at de ikke lægger meget mere end 100 æg om året.

De er min erfaring at Silker med årerne bliver mindre skrukke og mere stabile æglæggere

 


Silker er tamme dyr

De fleste hønseracer er rolige, når de er opvokset i et roligt miljø, men Silker er en del mere rolige end de fleste andre racer og har naturlig tendens til at være venlige mod mennesker.

Silke haner tolererer andre haner i flokken lettere end de fleste andre racer.

På grund af deres venlighed har de fået det ry, at de let lader sig mobbe af mere dominante racer.

De er dog ikke altid så lette at skræmme og hanen beskytter og holder sit harem betryggende.

Der er mange racer der deler nogle af Silkies usædvanlige træk, men ingen anden race har alle silkens specielle egenskaber.

Derfor er Silken en helt speciel hønserace, der både er flot og fantastisk med sin fluffiege fjerdragt, den vl gerne være sammen med mennesker og kan være kæledyr, da den nyder at blive nusset og få ordnet fjerdragt, samtidig er den jo også er en god stabil kyllingefører.

Silkehøns er rolige, tillidsfulde og de lærer nemt at gå tur i hønsesele eller blive klædt ud i hønsetøj.

Silkehøns har forlængst opnået status som kæledyr og færdes indendøre i mange hjem på lige fod med hund og kat.

Der er bare et problem, pottetræning er ikke lykkedes med silkerne og derfor er der selvføgelig opfundet en hønseble til formålet
Silkehøns kort
Silkehøns kort

Yderligere information

Mærke Rosenbud
  • Relaterede produkter

Foderskovl i farver

49,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...