Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Skønne små silkehøns

  På lager Vi afsender din ordre

1,00 kr
Foræres bort grundet flytning

Læs mere om Skønne små silkehøns.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse

Detaljer

På grund af flytning har jeg 9 små silkehøns der gerne skulle finde et godt hjem. De 8 er sølvfarvede og den ene hvid. Der er tale om store kyllinger på ca. 6 uger, der om måske blot om nogle dage er uafhængige af deres mødre. Her er der to voksne sølvfarvede som også gerne skulle have et nyt hjem. Jeg har også et stort legehus, der anvendtes til høns her i sommer. Det kan afhentes gratis, og det kan transporteres helt. Det gjorde jeg selv, da jeg hentede det.

Skønne små silkehøns


Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...