Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Reklameskilt for hønsefoder

  På lager Vi afsender din ordre

89,00 kr
2 størrelser

vælg venligst

Læs mere om Reklameskilt for hønsefoder.


(Nulstil valgte)
89,00 kr


   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Reklameskilt for hønsefoder

Det fine Reklameskilt for hønsefoder er fra de gode gamle dage og er nu genoptrykt som et nostalgisk skilt, fra en af de svundne tiders hønsefoder fabrikanter.

Rosenbud har mange skilte med hønsemotiver, så kig ind i skiltegruppen og find dit skilt og den størrelse du ønsker


Bibby's Chicken Feed metal wall sign er et genoptryk af det originale skilt, som foderstoffen i svundne tider kunne hænge op udenfor sin butik.

 

Reklameskilt for hønsefoder


Yderligere information

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...