Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Foderautomat i genbrugsplast med ben

  På lager

159,00 kr

Rummer 4 kg
100% genbrugsplast
Fødevaregodkendt
Foderrist
OBS farven kan varierer

Læs mere om Foderautomat i genbrugsplast med ben.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Perfekt til hønsehuset.

Benene gør at foderautomaten er hævet over gulvet og foderristen forhindrer hønsene i at sorterer foder.

Genbrugsplast er den nye trend i hønsehuset, kønne er de måske ikke, men de giver mulighed for at absolut miljøbevidst valg af foderautomater til hønsene.

Vær med til at værne om vores fælles jord. Når du bruger foderautomater til dine høns, lavet af genbrugsplast, deltager du med at mindre plastik ender i naturen.

Yderligere information

Mærke Recycled Plast
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...