Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Vandautomat i genbrugsplast 1,5l

  På lager Vi afsender din ordre

69,95 kr

Perfekt til kyllinger eller skrukhøne
100% genbrugsplast
OBS farven kan varierer

Læs mere om Vandautomat i genbrugsplast 1,5l.



   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud



Rosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Den perfekte vandautomat til små kyllinger eller en skrukhøne eller til brug for tilsætning af flydende kosttilskud.

Hvis du giver f. eks Wormwood, som er et urtemiddel mod indvioldsorm, kan det med fordel gives i en mindre drikkebeholder, men husk at fjerne den store drikkeautomat, til der er drukket op daglig.









Yderligere information

Mærke Recycled Plast
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...