Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

R.I.R. kort

  På lager Vi afsender din ordre

34,95 kr

Genoptryk af gamle engelske akvareltegninger


Dobbelt kort med kuvert str. 21,2x14,9 cm

Læs mere om R.I.R. kort.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Jeg har fundet disse pragtfulde gamle engelske akvarelmalerier og fået dem genoptrykt som dobbelte kort.

Alle der holder af høns vil glædes over et lykønskningskort  med egne hønseracer eller måske et kort med drømmeracen 


R.I.R

Rhode Island Red er måske verdens mest kendte hønserace.

Oprindeligt udviklet med det formål at de små gårdmænd kunne have en høne, der lagde mange æg og samtidig var en god spisehøne.

Den oprindelige race var meget omgængelig, en god skrukhøne og kyllingefører.

Desværre har industriens krav til produktivitet været årsag til at RIR i dag lægger mange æg, men er knap så kødfulde og evnen til at blive skruk er næsten væk.

Den originale RIR er faktisk på listen over bevaringsværdige hønseracer

R.I.R. kort


Yderligere information

Mærke Rosenbud
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...