Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Peonies With Hen skilt

  Ikke på lager

549,00 kr

Malet af Sarah Hudock.


str. 46,36x27,31cm

Læs mere om Peonies With Hen skilt.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Peonies With Hen  -  Høne i Pæoner

Sarah Hudock's har en fantastisk streg og humor i sine billeder.

Sarah Hudock beskriver sig selv som selvlært kunstner og maler sine billeder med akvarel og acryl.

Hun digitaliserer og perfektionerer sine arbejder, så de bliver velegnede til at printe på metal og andre materialer.

Hun er også en afslappet gartner med en flok på 25 kæle høns på en lille farm i Vermont, USA.  Det kan tydeligt ses på hendes billeder. Skiltene er fremstillet af Dibon, en blanding af Tin og PVC, som gør skiltene holdbare også til udendørs brug For mere information om materialet se her

Yderligere information

Mærke Sarah Hudock
  • Relaterede produkter

Egg Skelter til alm. æg

299,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...