Peonies With Campine Rooster skilt

549,00 kr
Malet af Sarah Hudock.

Velegnet til udendørs brug.

Fremstillet af Dibon, en blanding af Tin og plastik.

Kommer med forborede huller til opsætning

27,5 x 46,5 cm

Læs mere om Peonies With Campine Rooster skilt.

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i morgen.

   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Bestil inden 20/12-2018 kl. 12:00 og få din pakke leveret inden jul.

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Skilt i vejrbestandig dibbon med titlen Peonies With Campine Rooster

Jeg er faldet fuldstændig for Sarah Hudock's fantastiske billeder og er umådelig stolt af at kunne sælge dem fra min webshop.

Hun har en fantastisk streg og humor i sine billeder, Sarah Hudock beskriver sig selv som selvlært kunstner og maler sine billeder med akvarel og acryl.

Hun digitaliserer og perfektionerer sine arbejder, så de bliver velegnede til at printe på metal og andre materialer.

Hun er også en afslappet gartner med en flok på 25 kæle høns på en lille farm i Vermont, USA.  Det kan tydeligt ses på hendes billeder.

Jeg har købt et lille udvalg hjem Skiltene er fremstillet af Dibon, en blanding af Tin og PVC, som gør skiltene holdbare også til udendørs brug For mere information om materialet se her

Yderligere information

Mærke Sarah Hudock

Følg med på Instagram

Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...