GAVEIDEER TIL EN DER ER VILD MED HØNS

Jeg har samlet de mest populære gaveideer og delt dem op i kategorier, så nu kan du nemt kan lade dig inspirere til den perfekte hønsegave. Her finder du gaveforslag til:

Gaven til hende


Gummistøvler med hønsemotiver og havesko med høns på er perfekte til den daglige tur i hønsegården.
  • En æggekarrusel til opbevaring af de nylagte æg er populær hos alle, der har æg i mange farver og gerne viser dem frem.
  • Krus, kopper og kander fra de fineste porcelænskrus til de rustikke keramikkrus. Her er gaver til et flot bord, dækket med hønseting.

Gummistøvler med høns

Supersugende dørmåtte

Åvatarimg loaded

Borddækning

  Gaven til den passionerede hønseavler

   • Hvis du vil gøre en seriøs hønseavler glad, så er en automatisk hønselåge helt uundværlig, den holder høns i sikkerhed i hønsehuset om natten.
   • En rugemaskine er et stort ønske hos mange hønseejere, og modellerne Unik og Smart opfylder alle behov hos den erfarne hønseejer.
   • Høns kan være flygtige, og har du hørt historier om den sure nabo, vil et flytbart hønsenet absolut bringe glæde, og hønsene vil fremover blive inde i deres egen have.
   • Foderspiralen er et af vores mest solgte produkter, den fyldes med grønt og andet større hønsefoder og hænges i hønsegården. Praktisk og hygiejnisk og tilmed en naturlig form for aktivering.

  Unik rugemaskine

  Chickenguard Combi

   

  Spildfri foderautomat

   

  Topfyldt hønsevander

  Gaven til børnefamilier med havehøns

   • Et sæt hønseseler med liner, så familiens børn kan træne med hønsene, giver mange timers underholdning for hele familien.
   • Den automatiske hønselem giver familien tid til hygge og ferier uden at skulle tænke på at få lukket hønsene ind og ud.
   • Den spildfrie foderautomat kan fyldes med op til 10 kg foder, ja op til 20 kg med ekstra beholdere, og familien kan være sikker på, at deres høns aldrig mangler mad.
   • Den topfyldte hønsevander - nu kan selv børn give hønsene vand, her skal der ikke skrues og vendes bøtter, låget tages bare af og der hældes vand i spanden.
   • En æggesamler er perfekt til børn, når de skal hente æg i hønsehuset med det solide træhåndtag og plads til dagens æggehøst for de fleste.
   • En velkomstmåtte i entreen med hønsemotiver får smilet frem hos de fleste og hjælper med at tørre mudder og snavsede sko og støvler.
   • Hele familien kan følge med i rugeprocessen i den smarte og super brugervenlige rugemaskine til 24 hønseæg. Den er fuldautomatisk og med dansk brugsanvisning, og vil give timers hyggesnak om hvordan et æg bliver til en kylling og senere en høne der lægger æg.
   • En hønsebamse der er blød at kramme og dejlig at sove med, vil glæde ethvert lille barn.

  ÆGGESAMLER

  HØNSEDUKKER

   

  HØNSESELE

   

  SMART  RUGEMASKINE

  Gaven til alle med hønsetitis

  En absolut trang til at omgive sig med fjerede dyr

  Kender du en med hønsetitis, så har jeg mange gode forslag til en gave.

   • Har du hørt historier om skaldede høns, så er et hønsedækken en fantastisk gave, det beskytter hønen til de nye fjer er vokset ud og findes i flere varianter.
   • De flotte gule eller røde gummistøvler er et must for enhver med hønsetitis, så bliver turen til hønsehuset en fornøjelse og vil holde giveren i glad erindring.
   • Æggebakker i flotte farver, hvor de smukke æg i mange forskellige farver kan finde plads. De fleste med hønsetitis elsker kulørte æg og jo flere forskellige farver jo bedre, og så ynder de at give deres pragtfulde æg væk som gaver, og så er æggebakker, der matcher bare sagen.
   • Et helt unikt hønseskilt, hvis lige ikke findes andre steder i Europa, og så malet af en kunstner, der har hønsetitis i en grad, at hun har udtrykt det i smukke specialfremstillede vejrbestandige carbon skilte. Her findes gaven, som ingen andre har eller får – alle skilte er kun i 1 eksemplar af hver.

   

  RØDE GUMMISTØVLER

  ÆGGESAMLER

   

  FODRING VANDING

   

  SKILTE MED HØNS

   

  Gaven til børn og barnlige sjæle

  Kender du en med hønsetitis, så har jeg mange gode forslag til en gave.

   • Hvis du skal finde en gave til en dedikeret hønseejer med glimt i øjet, så kan den populære hønsesele eventuelt kombineret med en hønselokkestang være gaven, der bringer latteren frem.
   • En hønsegynge, udviklet specielt til høns, giver høns mulighed for at svinge fjerene i en lidt kedelig hønsegård.

   

  SJOVE HØNSESKILTE 

  HØNSEGYNGE

   

  HØNSESELER

   

  TØJ TIL HØNS

  Gaven til haveejeren, der holder af vilde dyr

  Vilde fugle i haven er en dejlig oplevelse, men det er vilde fugle på altanen også. Rosenbud har fået flere forskellige foderautomater hjem. Du finder automater med livstidsgaranti og automater der kan sættes op uden på ruden. Alle giver de vilde fugle de bedste muligheder for at finde den ekstra føde, de har brug for.


  Velkommen ind i Rosenbuds hønseunivers. Her finder du alt til høns og hønsefolket.

   

  FLUTTER BUTTER

  FODERAUTOMATER

   

  AUTOMAT MED FEDTKUGLER

   

  ØKOLOGISKE FUGLEKUGLER