Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Påskepynt - æg i træ til ophæng

  På lager Vi afsender din ordre

59,00 kr

Fin og yndigt æg,
udskåret i træ malet og med dekortion af perler og hampesnor til ophæng
måler 8x11cm

Læs mere om Påskepynt - æg i træ til ophæng.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Påskepynt - æg i træ til ophæng

Fin og yndigt æg, udskåret i træ, malet og med dekoration af perler og hampesnor til ophæng måler 8x11cm

Påskepynt

De smukke æg i træ, vil pynte i alle vinduer eller ophængt på smukke nyudsprungne grene. se mere hønsepynt her

Yderligere information

  • Relaterede produkter

Vårhøne

179,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...