Oplukkelige benringe (hønseringe)

25,00 kr

10 Benringe til høns i 10 forskellige farver

str. 16 mm passer til almindelige til tunge racer

str. 12 mm paser til dværghøns

Kan åbnes og lukkes flere gange

Vælg størrelse og farve

Læs mere om Oplukkelige benringe (hønseringe).

Lagerstatus: På lager


(Nulstil valgte)
25,00 kr

Bestil inden og vi sender i dag.

   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Oplukkelige Benringe til høns i 10 farver

Benringe eller fodringe - kært barn har mange navne

Du kan vælge at give dine høns hønsering på

Så kan du kende dem fra hinanden, og har du mange høns, kan det jo blive svært at huske den ene høne fra den anden. Derfor er oplukkelige hønseringe til høns et godt redskab, til at holde styr på flokken og det er jo en stor hjælp hvis man vil avle på sine høns Ringene sættes let på med et lille klik og kan fjernes lige så let igen, når eller hvis dine høns skal mærkes med faste ringe og benringene kan således bruges igen og igen. Husk dog at gøre dem rene inden genbrug, vask dem i varmt sæbevand, skyl grundigt og tør, når de er helt tørre kan en tur i fryseren i en plastikpose, dræber al tilbageværende utøj. Faste ringe er kun til brug for udstillingshøns, her er det jo vigtigt at man har styr på arvegenerne :-) Vi andre kan godt benytte almindelige ringe, så vi har styr på årgangene og familieforholdene i flokken. Hvis du vil gøre det helt rigtigt, så har Fjerkræforum en side med farvekoder

Kylle, Rylle og Pylle

Mine høns har altid haft navne og vi har til tider haft meget fantasifulde navne. I

dag hedder den regerende hane altid Hanemand og hønsene får navn efter deres personlighed.

De år, hvor bestanden udvides betragteligt, enten på grund af nysgerrighed efter nye racer eller test af rugemaskiner, kan det med personligheden blive svært.

Når jeg har mange høns er jeg nødt til at mærke dem og så jeg bruger farvede genoplukkelige benring 

til

  • forsøg på kønsbestemmelse
  • forskellige stammer
  • alder

Jeg er endnu ikke løbet tør for kombinationsmuligheder med 10 forskellige farver

Oplukkelige benringe (hønseringe)


Ringene sættes let på med et lille klik og kan fjernes lige så let igen, når eller hvis dine høns skal mærkes med faste ringe og benringene kan således bruges igen og igen. Husk dog at gøre dem rene inden genbrug, vask dem i varmt sæbevand, skyl grundigt og tør, når de er helt tørre kan en tur i fryseren i en plastikpose, dræber al tilbageværende utøj. Faste ringe er kun til brug for udstillingshøns, her er det jo vigtigt at man har styr på arvegenerne :-) Vi andre kan godt benytte almindelige ringe, så vi har styr på årgangene og familieforholdene i flokken. Hvis du vil gøre det helt rigtigt, så har Fjerkræforum en side med farvekoder

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter

Drikketrug / drikkespand

395,00 kr

Foder spiral

199,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...