Fortællingen om Rosenbud

Fortællingen om Rosenbud

begyndte for snart 35 år siden, hvor jeg fik mine første høns.

Rosenbud

Jeg har altid haft høns og andet fjerkræ og mine høns er en evig kilde til underholdning, de er trofaste, kloge og beroliger i en stresset hverdag.

Og når man nu har høns og er glad for farver, teknik og andet grej, der kan gøre hønselivet nemmere,  er det nærliggende at dele disse fund med andre hønseglade mennesker.

Startskuddet til Rosenbud.

Det hele begyndte med at jeg ville så gerne have lyserøde æggebakker til mine friske æg.

10 Æggebakker i Pink

Æggebakke i flot Pink

Æggebakkerne i farver og ægge karrusellen var de første produkter i butikken, men snart blev det til flere ting og i efteråret 2014 satte jeg mig for at lave en webshop og det er den du ser her.

Rosenbud har derfor i dag  hønseartikler, både til høns, som til mennesker, der ligesom jeg, holder af høns i haven

 

I dag har jeg  mange produkter i min shop, både til det praktiske men også pynteting og service og kunst – og alle mine ting er relateret til det at have høns.

Og hønse automatikken

– jeg har altid elsket automatik, hvis det kan gøre livet nemmere. En automatisk hønseluge åbner og lukker for hønsene, uden at jeg skal huske det først, så her har ræven ikke adgang efter sengetid

Rosenbud har kun produkter, som er gennemtestede på  egne høns og hønsehuse og sådan vil det altid være.

Det er helt naturligt for mig, at bruge mine erfaringer fra mange år med høns og ikke mindst glæden ved de ting som gør hønsehold nemmere eller bare mere indholdsrigt til at finde ting, der kan glæde alle havehønseejere.

Tak fordi du kigger ind og jeg håber du finder nogle gode brugbare ting på min side. Skulle der være noget du mangler, skriv til mig og jeg vil prøve at finde det.

Jeg leder altid efter ting som kan gøre vores hønseliv mere inspirerende og  Rosenbud til den butik, hvor du altid vil finde unikke hønseting til høns, hus og have.

Har du lyst at se en lille video fra FamilieJournalen så klik her http://www.familiejournal.dk/livshistorier/konen-med-aeggene

Rosenbud er en seriøs hønsebutik,

hvor du altid får god og faglig betjening, her sælges ingen varer, som jeg ikke selv har afprøvet og så er Rosenbud selvfølgelig E-mærket, –  din garanti for en ordentlig butik, som lever op til love og regler for god webhandel

e-maerket-mini

 

Hurtig og fast fragtpris på kun 39,- og dag til dag levering.

Hos Rosenbud.dk finder du alt i hønsetilbehør.

Tak for din interesse og da du nu er nået helt hertil, vil du så ikke gerne følge med i vores nyhedsbrev?

meld dig til nederst på webshoppen

De bedste hønsehilsner fra

Vibeke

indehaver af Rosenbud