Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Økohøns - Bog om selvforsyning

  På lager Vi afsender din ordre

199,00 kr

Bogen om bæredygtigt hønsehold og selvforsyning til husbehov
Ny forbedret 2. udgave

Læs mere om Økohøns - Bog om selvforsyning .   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Økologisk hønsehold

Når man holder høns og dyrker have efter økologiske principper, bliver balancen ideel. Man skaber et lille ”økosystem”, hvor gødningen fra hønsene bruges i haven, og hvor haven giver grønsager og planterester tilbage til hønsene.
Man lever så tæt på naturens præmisser, som man kan gøre i et moderne samfund.
I de fleste tilfælde bliver det en livsstil og en daglig glæde med gode og sunde produkter til brug i husholdningen.

Økohøns - Bog om selvforsyning til husbehov i en almindelig have, skrevet af Jens Juhl og Sølva Falgren

Her er en bog som giver et svar på mange af de spørgsmål, man stiller sig, når man gerne vil holde høns i haven, brug den som en anvisning til du kan drage dine egne erfaringer eller læs den og bliv inspireret til et anderledes hønsehold.

ØKOHØNS omtaler de bedste hønseracer til små hønsehold, livet i hønseflokken, hønsenes menukort, hønsehuset, pasning og pleje, udseende og anatomi, sygdomme, æg, slagtning og meget andet.  

Denne bog "Økohøns - Bog om selvforsyning til husbehov i en almindelig have" vil kunne give svar på mange spørgsmål om hønsehold, velegnet til såvel nybegynder som mere erfarne hønsefolk.

I denne nye 2. udgave omtales flere racehøns, krydsningshøns, og der bringes tegninger af dem. Desuden er der beskrivelser af hønseracer til små hønsehold, livet i hønseflokken, hønsenes menukort, hønsehuset, pasning og pleje, udseende og anatomi, sygdomme, æg, slagtning og meget andet.


Økohøns - Bog om selvforsyning


Yderligere information

Når man holder høns og dyrker have efter økologiske principper, er balancen ideel. Man skaber et lille ”økosystem”, hvor gødningen fra hønsene bruges i haven, og hvor haven giver grønsager og planterester tilbage til hønsene
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...