Have Igloo Myggenet

2.699,00 kr

Leveres hjem til dig indenfor 7 hverdage.


Tilbage til Have Igloo


Se skyggeteltet her

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i morgen.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Køb et myggenet til din Have Igloo og hold effektivt irriterende insekter ude.

Det er nu muligt at nyde de lange lyse nætter uden at skulle kæmpe med diverse stikkende blodsugende myg.

Monteres nemt på din Have Igloo.

Yderligere information

Mærke Garden Igloo

Følg med på Instagram

Sommeraften og myggestik


De lune sommeraftener kan være rigtig hyggelige, men de kan hurtigt spoleres af alle de myg, som gerne vil spise vores blod. Så monter et myggenet på din Igloo og få ekstra lange sommernætter i det fri

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se Automatisk hønselem
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...