Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 
  SE PRODUKTVIDEO
 

Varmelampe med spareknap

  På lager Vi afsender din ordre i morgen.

199,00 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.
   Hurtig levering
   Fragt fra 25,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Her er der mulighed for at skrue ned for varmen,

når kyllingerne er blevet større og ikke har det store behov for så meget varme.


Kyllinger behøver varme

Kyllinger har altid brug for varme i starten, i naturen vil de jo putte sig under deres hønemor, men er de klækket i maskine eller af anden årsag uden hønemor, er en varmekilde nødvendig.


Nyklækkede kyllinger uden hønemor

Har du ruget kyllinger ud i rugemaskine, vil de små kyllinger have behov for varme. Når kyllingerne er flyttet fra rugemaskinen over i kyllingegården, skal der være en varmekilde. I naturen vil hønen holde kyllingerne varme og give de små mulighed for at færdes frit, men også mulighed for at kunne søge inden under hønen, når de fryser.


En Varmelampe til kyllinger med spareknap, er et godt alternativ til den lille flok nyklækkede kyllinger.

Når kyllingerne begynder at udvikle fjer, kan temperaturen langsomt sænkes. Hav evt. et termometer hos kyllingerne, så der ikke bliver for bratte temperatursvingninger., temperaturen lige under lampen skal være mellem 33-37 grader. Kig på kyllingerne, ligger de tæt sammen i en klump under varmelampen, er der for koldt Hvis de derimod ligger spredt i en ydercirkel, er der for meget varme. Varmen kan reguleres ved enten at flytte lampen op eller ned eller ved at aktivere spareknappen


Når kyllingerne får fjer

De små pus vokser hurtigt, bare på 20 uger går de fra at være nuttede små dunbolde til at være voksne høns, der kan lægge æg


 
Varmelampe med spareknap
Varmelampe med spareknap
Varmelampe med spareknap
Varmelampe med spareknap

Yderligere information

varmelampe med 5 m ledning og spareknap og til 220 volt

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...