Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Magnolia with Maran Rooster skilt

  Ikke på lager

549,00 kr

Malet af Sarah Hudock.


Trykt i dibbon

Læs mere om Magnolia with Maran Rooster skilt.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Skilt med titlen Magnolia with Maran Rooster, oversat til Maranhane magnoliablomster

 Skiltene er fremstillet af Dibon, en blanding af Tin og PVC, som gør skiltene holdbare også til udendørs brug

For mere information om materialet se her

Yderligere information

Mærke Sarah Hudock
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...