Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Fuglekugler uden net

  På lager

36,95 kr
Den klassiske men uden net

Læs mere om Fuglekugler uden net.

36,95 kr


   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Den klassiske kvalitets fuglekugle, men uden net.

De tidlige fuglekugler kom med et solidt grønt nylonnet og her er mange fugle og dyr blevet viklet ind i nettet og nogle har ikke kunnet komme fri og er døde af sult eller udmattelse i deres forsøg på at komme fri. Så derfor hold øje med om dine fuglekugler har et brydbart net eller allerhelst er helt uden net.

Fuglekugler uden net, kan med fordel hænges op i forskellige ophæng, enten i et træ eller på vinduet med sugekopper.

Vilde fugle bør fodres hele året med varieret foder, så vil der altid være fugle i haven og de vil i forårs og sommermånederne spise masser af insekter til glæde for din have. Mange fugle betyder færre bladlus og andre insekter vi helst vil være foruden i haven.

Yderligere information

Mærke Donath
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...