Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Krus med race haner

  På lager

69,00 kr

Porcelæn


 


højde 8,5 cm


 


indhold 250 ml

Læs mere om Krus med race haner.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Flot porcelænskrus med racehaner i gaveæske.

Bl.a. Maran, New Hampshire red, Barnevelder, Rhode Island Red, Australorp.

Tåler mikroovn og opvaskemaskine

Bør vaskes inden brug

 


Hønsekrus

For mange år siden, da jeg var ny med høns, blev det en hel sport at samle hønseting og især hønsekrus blev en kærkommen gave.

Min familie har gennemårerne givet mig mange gaver med høns på og jeg har selv altid været på udkig efter ting med høns. Hønsekrus er min store passion og jeg har snart en samling der vil være et hønsemuseum værdigt :-)
Yderligere information

Tåler mikroovn og opvaskemaskine

Bør vaskes inden brug

Porcelæn

højde 8,5 cm

indhold 250 ml

  • Relaterede produkter

Barnevelder høns kort

34,95 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...