Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Krus med race haner

  På lager Vi afsender din ordre i dag.

69,00 kr

Porcelæn


 


højde 8,5 cm


 


indhold 250 ml

Læs mere om Krus med race haner.

Bestil inden og vi sender i dag.

   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Flot porcelænskrus med racehaner i gaveæske.

Bl.a. Maran, New Hampshire red, Barnevelder, Rhode Island Red, Australorp.

Tåler mikroovn og opvaskemaskine

Bør vaskes inden brug

 

Yderligere information

Tåler mikroovn og opvaskemaskine

Bør vaskes inden brug

Porcelæn

højde 8,5 cm

indhold 250 ml

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter

Barnevelder høns kort

34,95 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...