Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Kridttavle med høne som motiv

  På lager Vi afsender din ordre

119,00 kr

Dekorativ kridt tavle med form som en høne


str. 28cm x 27cm

Læs mere om Kridttavle med høne som motiv.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Kridttavle med høne som motiv

Dekorativ kridttavle med høne som motiv , hæng den op hvor du sælger æg og skriv prisen herpå

eller hæng den ved din hoveddør, så kan du skrive hvad du skal huske inden du forlader huset.

Denne kridttavle vil pynte fint og er samtidig  en lille hjælper, fin trætavle med skrivefelt til kridt.

Husk at købe kridt, så tavlen straks kan tages i brug.

Har du brug for større skrivefelt har Rosenbud også en skiffertavle med høns på

Hos Rosenbud har vi et stort udvalg af hønseting, kig ind på pynt med høns og se alle de sjove, dejlige og uundværlige Hønseting vi som hønseelskere vil elske      

Yderligere information

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...