Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Kovaline til pleje af kalkben og sår på høns

  Ikke på lager

209,00 kr

150 ml Salve baseret på rene og naturlige råvarer

Læs mere om Kovaline til pleje af kalkben og sår på høns.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Kovaline til pleje af kalkben og sår hos høns

Salve baseret på rene og naturlige råvarer.

Kalkben hos høns kan være en tilbagevendende tilstand i en hønseflok.

Derfor er det vigtigt at tage hånd om behandling, så snart man opdager det. 

Kovaline er et ikke-medicinsk produkt, som går under kategorien støttebehandling. Dvs. som støtte til kontrollerende behandling såsom justering af miljø eller medicin.

KovaLine er baseret på effektive vaske-aktive stoffer (tensider) og forstærket med naturlige olier, disse medvirker til at reducere fugtighedstab og  genskaber elasticiteten og blødheden i tør og ødelagt hud.


Kalkben er en mide

Det er bare så surt at opdage kalkben i sin hønseflok og kan man først se de fortykkede ben med det blotte øje, har hønen allerede været angrebet et godt stykke tid.

Miden spreder sig nemt ved kontakt mellem høns, og de stakkels høns kan blive så angrebne at både ben og næb området ser helt forhornet ud.

Så der er kun en mulighed, sæt ind med behandling, straks der opdages rejste skæl på hønens ben og så er det også fornuftigt at give hele flokken en kur.

Det vil  forebygge små angreb som endnu ikke kan ses med det blotte øje.


Kan man bruge medicin til mennesker

Man kan være fristet til at bruge medicin mod fnat og andre mider, der kan leve i og på menneskers hud, men inden man tager så drastiske skridt, skal man dog gøre sig klart at en høne er meget mindre end et menneske og derfor skal ethvert middel fortyndes, når det skal overføres til dyr. Hvis man holder høns for at få sunde æg og sundt kød, skal man nok ikke anvende kemiske bekæmpelsesmidler. Disse midler vil jo være i hønen i en ukendt tidsperiode og er næppe velegnet til menneskeføde. Der er mange husråd til bekæmpelse af kalkben, nogle mere opfindsomme end andre. En ting er vigtigt, man skal aldrig begynde at tage de rejste skæl af, det vil skabe sår og grobund for infektioner hos hønen. Det vigtigste er at få “kvalt” miderne, blødgjort de angrebne områder og få behandlet eventuelle infektioner. Høns udskifter deres skæl løbende og i løbet af ca 1 år er alle skæl fornyet, her skal man være særlig opmærksom på, at udbruddet ikke kommer igen, evt. kan man løbende forebygge med Kovaline eller anden blødgørende salve.


Hvad kan Kovaline gøre for dine dyr?

KovaLine vil i én enkelt behandling:

– Iblødsætte, så sårskorper kan fjernes

– Rense området rent

– Virke antibakterielt

– Genskabe elasticiteten og blødheden i huden

– Genskabe hudens naturlige forsvarsbarriere

Det er et dansk produceret mild plejeprodukt med stor dybdevirkning.

KovaLine har antibakterielle og svampehæmmende egenskaber uden brug af desinficerende midler.

KovaLine efterlader en hinde, der forhindrer nye bakterier i at trænge ind, denne hinde opretholder samtidig hudens naturlige balance og blødgør huden, så den undgår udtørring og sprækkedannelser.

Hvis der ikke er mærkbar forbedring inden for syv behandlingsdage, er det tilrådeligt at kontakte en dyrlæge.

KovaLine er en ny generation af plejeprodukter, uden parabener og parfume,

som IKKE er baseret på kendte aktivstoffer som: – Antibiotika – Desinfektion – Kortison / Binyrebark hormoner – ZinkpræperaterKovaline til pleje af kalkben og sår på høns
Kovaline til pleje af kalkben og sår på høns

Yderligere information

Det angrebne område renses forsigtigt med lunkent vand, området tørres og der påføres et tyndt lag kovaline salve på begge ben og eventuelle andre angrebne områder.

Ved milde angreb smøres 1-2 gange om ugen, ved store angreb påføres salven 2-4 gange pr. uge, indtil de angrebne områder har fået fine nye skæl.

Da det oftest er ældre høns der får kalkben, anbefales det at forebygge med et tyndt lag Kovaline hver 2. måned

  • Relaterede produkter

Standard hønsedækken

159,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...