Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Kort med hønseflok

  På lager Vi afsender din ordre

29,95 kr

trykt efter akvarel af Peter Nielsen


måler 10,5 x 14,5 cm

Læs mere om Kort med hønseflok.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Dobbelt kort med hønseflok + kuvert

Smukt dobbelt kort med hønseflok efter akvarel af Peter Nielsen.

Motiv af danske landhøns og hvide italienere

kortet måler 10,5 x 14,5 cm  


Danske landhøns

Dobbelt kort med tryk efter akvarel, der forestiller Danske landhøns, kuvert medfølger

Kort  med hønseflok


Yderligere information

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...