Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Kort i pink med høns på

  På lager Vi afsender din ordre

29,95 kr
Dobbelt kort med kuvert

Læs mere om Kort i pink med høns på.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Kort i pink med høne og kuvert - dobbelt

Det fine kort i pink med høne og kuvert er tegnet af Martin Wiscombe's datter Jenny. En udgivelse fra Wiscombe art

Det perfekte kort til en der holder af høns  


Kortet til hende der elsker lyserødt og høns

Jeg elsker kort med hønsemotiver og da jeg fandt det her søde kort med den fine sort og hvidstribede høne, var jeg bare tabt. Det er simpelthen kortet til hende, der bare elsker pink og høns

Kort i pink med høns på


Yderligere information

Mærke Martin Wiscombe
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...