Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Junglehøns kort

  På lager Vi afsender din ordre

34,95 kr

Genoptryk af gamle engelske akvareltegninger


Dobbelt kort med kuvert str. 21,2x14,9 cm

Læs mere om Junglehøns kort.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Dobbelte kort med motiv af vilde junglehøns

Jeg har fundet disse pragtfulde gamle engelske akvarelmalerier og fået dem genoptrykt som dobbelte kort.

Alle der holder af høns vil glædes over et lykønskningskort  med egne hønseracer eller måske et kort med drømmeracen.

De vil vække glæde hos enhver hønseholder 


Junglehøns

Junglehøns er overvejende jordboende fugle, der lever i områder med tæt vegetation. Sociale grupper består typisk af en hane med op til fire høner og deres kyllinger, selv om større grupper på op til 20 fugle kan danne sig i mere åbne omgivelser. De andre hanner er enten ensomme eller udgør grupper på to eller tre haner. Familiegrupper har en veldefineret hjemme område, de færdes på og har et fast sted at sove i et træ Flokken bruger størstedelen af ​​dagen på jorden og flyver normalt kun op om natten eller hvis der er fare. Foraging efter mad udgør op til 75% af deres aktivitet i løbet af dagen. Vedligeholdelse af fjerdragt ved støvbadning er også en tilbagevendende daglig aktivitet. Perioden for æglægning varierer, men er normalt i foråret og sommeren i tempererede zoner, hvor avl stimuleres ved at øge daglængden og stoppes ved faldende daglængde om efteråret. Avl er året rundt i tropiske områder. Junglefugle er jordnær, høns vælger en redeplads, der er en godt skjult, der er foret med græs eller blade. De lægger fem til otte æg, i løbet af ligeså mange dage og derefter bliver de skruk og vil blive liggende på æggene for at udruge dem. Hønerne ophører med at være skruk og overlader kyllingerne til sg selv, når de er seks til otte uger gamle. Observationer af junglehønens opførsel er nyttige til forståelse for de underliggende adfærdsmæssige drivkræfter hos domesticerede fjerkræ. Til sammenligning er domesticerede høns mindre aktive, har færre sociale interaktioner, mindre aggressive overfor rovdyr og er mindre tilbøjelige til at lede efter nye fødekilder end deres vilde forfædre. Som følge af global spredning og domesticering er der udviklet et stort antal racer af tamkyllinger (Gallus gallus domesticus). Da den røde junglehøne stadig eksisterer som vildfugl i dag, er det muligt at sammenligne kendetegnene ved de domesticerede fjerkræ med deres vilde forfader. Fysiske ændringer som følge af domesticering omfatter øget vækst og voksen legemsvægt, tidligere seksuel modenhed, hyppigere æglægning og større æg. Oprindeligt er de fundet i dele af Kina, Indien, Malaysia og Indonesien og de røde junglehøns har bidraget med størstedelen af ​​generne til tamfugle. Nylig forskning tyder dog på, at den grå Junglehøne (Gallus sonneratii) også har bidraget med gener. Den tidligste tæmning var for omkring ti tusind år siden i Indien og Vietnam, da junglehønen blev holdt for deres kød og æg. Det er tvivlsomt, om der er nogen af ​​denne art tilbage i sin rene form. Der er fire underarter af den røde junglefowl: Javan, Cochin Chinese, Burman og Tonkinesen. Hønen og hanen vejer kun ca. 500g og 1100g

Junglehøns kort


Yderligere information

Mærke Rosenbud
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...