Indkøbspose - sammenfoldelig med hønsemotiv

79,00 kr
god stor hank

rummer fint de daglige indkøb

fylder intet i tasken

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i dag.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter
Du handler sikkert. Dine oplysninger og data sendes over en krypteret forbindelse.
  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Spar miljøet ved at bruge genanvendelige indkøbsposer, denne foldes let samme, kan være i enhver taske og rummer nemt dagens indkøb

Yderligere information

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Indkøbspose - sammenfoldelig med hønsemotiv

Spar miljøet


Vi skal være lidt bedre til at spare på al det plastik, der bare forsvinder ud i miljøet igen. En sammenfoldelig indkøbspose, der passer ned i enhver taske, giver muligheden for altid at have en pose med og derved undgå de miljøbelastende plastikposer

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkterIndkøbspose - sammenfoldelig med hønsemotiv


Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...