Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Kort "Hygge i hønsehuset"

  På lager Vi afsender din ordre

15,00 kr
Postkort tegnet af Inge Löök
10,5x15cm

Læs mere om Kort "Hygge i hønsehuset".   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Herlig tegning af ægte hygge i hønsehuset. Inge Löök har tegnet 2 skønne motiver med høns

Lidt om kunstneren Inge Löök

Tanterne

Inge Löök tegner de første fire billeder af tanterne i 2003.

Disse illustrationer var beregnet som Valentinsdagskort, men uventet blev sæsonen ret lang.

"Jeg kunne ikke forstå, hvorfor kortene blev så populære, og jeg har stadig svært ved at forstå, hvorfor to tandløse og ikke så attraktive gamle tanter er blevet så værdsatte. Med mine illustrationer foretrækker jeg at undersøge tanternes indre verden, i modsætning til deres ydre skal.

Jeg foretrækker at blive hos tanterne i de små øjeblikke, som de deler så godt ",

forklarer Inge Löök.

Kort "Hygge i hønsehuset"


Yderligere information

Mærke Inge Löök
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...