Hvid hønsebamse

499,00 kr
Blød og dejlig
naturtro

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i morgen.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Håndlavet med naturen som forbillede og derfor skabt som en realistisk høne, og skabt af kunstnere, der arbejder i et socialt ansvarligt og miljømæssigt studie, og skaber hver høne ud fra portrætter af høns i deres naturlige omgivelser.

Yderligere information

Mærke Hansa Toy

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Hvid hønsebamse

Den nuttede høne


Da jeg første gang så en høne fra Hansa Toy, oplevede jeg en dyb føelese af nuttethed.

Den bløde håndlavede høne vandt mit hjerte fra første blik.

Min egen høne hedder Høne Pøne, mest fordi næsten alle mine førerhøner gennem tiden har heddet det og det bringer minder tilbage om dem alle.

Min Høne Pøne er altid med, når Rosenbud drager på udstilling rundt omkring i landet og måske ses vi en dag og så ka du også betages af den bløde høne med det kærlige blik.

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se Automatisk hønselem
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...