Havesko med hønsemotiv

299,00 kr

Lagerstatus: På lager


(Nulstil valgte)
299,00 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Backdoorshoes® er et engelsk firma, der har specialiseret sig i at fremstille vandtætte havesko og selvfølgelig må modellen med de skønne høns være i Rosenbuds sortiment.

Støbt af plast og i et stykke.

Formstabil og behagelig at bruge


Skoene til turen ned til hønsene

I alle de år jeg har haft høns, har jeg mange gange om dagen været en tur forbi hønsene og deres gård. det er dog ikke altid lige godt for mit fodtøj og er blevet til en del mudrede sko efterhånden. Jeg har også tit overvejet om et par specielle hønsegårdssko ikke ville være en god løsning, og i dag bruger jeg mine hønsetræsko, kun til ture i hønsegården og det flotte hønsemønster som pryder "overlæderet" gør at alle er klar over at det er sko til hønsegården. Så skulle jeg have slæbt noget smitte med hjem på mit fodtøj, når det aldrig mine høns, for mine hønsesko kommer kun fra køkkendøren og ud i hønsegården og tilbage igen.

Havesko med hønsemotiv


Yderligere information

Mærke Backdoorshoes®
Indlægssålen kan vaskes i maskine på 30 grader

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...