Økohøns - Bog om selvforsyning

199,00 kr
Bogen om bæredygtigt hønsehold
og selvforsyning til husbehov
Produktkode: 130810

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i morgen.

  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Økohøns - Bog om selvforsyning til husbehov i en almindelig have

af Jens Juhl og Sølva Falgren Her er en bog som giver et svar på mange af de spørgsmål, man stiller sig, når man gerne vil holde høns i haven, brug som en anvisning til du kan drage dine egne erfaringer eller læs den og bliv inspireret til et anderledes hønsehold

Når man holder høns og dyrker have efter økologiske principper, er balancen ideel.

Man skaber et lille ”økosystem”, hvor gødningen fra hønsene bruges i haven, og hvor haven giver grønsager og planterester tilbage til hønsene. Man lever så tæt på naturens præmisser, som man kan gøre i et moderne samfund. I de fleste tilfælde bliver det en livsstil og en daglig glæde. Og gode og sunde produkter til brug i husholdningen. ØKOHØNS omtaler de bedste hønseracer til små hønsehold, livet i hønseflokken, hønsenes menukort, hønsehuset, pasning og pleje, udseende og anatomi, sygdomme, æg, slagtning og meget andet.  

Denne bog "Økohøns - Bog om selvforsyning til husbehov i en almindelig have" vil kunne give svar på mange spørgsmål om hønsehold, velegnet til såvel nybegynder som mere erfarne hønsefolk.

Yderligere information

Når man holder høns og dyrker have efter økologiske principper, er balancen ideel. Man skaber et lille ”økosystem”, hvor gødningen fra hønsene bruges i haven, og hvor haven giver grønsager og planterester tilbage til hønsene

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Økohøns - Bog om selvforsyning


AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se produkter
Loading...
Vent venligst ...