Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Dukker som høns eller hønsedukker

Sorter faldende

Sorter faldende

Hønsedukker til alle


Da jeg startede med Rosenbud fik jeg en fin lille maskot høne fra en glad kunde, den har været med på alle mine udstillinger og det er tit at besøgende spørger om jeg sælger den? Det gør jeg ikke, for det er jo min maskot, men jeg har gennem årerne fundet de fineste hønsedukker fra mange forskellige lande.

Er du til naturtro dukker, så er mine hvide og brune høns og kyllinger, det bedste bud på en lækker kvalitet og et skønt udseende. De naturtro hønsedukker kommer fra Hansa Toy, som jo er kendt for at fremstille alle slags dyr i meget vellignende udgaver. Hansa Toys dukker er håndlavede og af de bedste materialer, som holder til børns leg eller som pynt i årevis uden at falme og blive kedelige.

Spiller du teater, så er de sjove hånddukker fra Egmont Toys parate til en god gang underholdning. Den spraglede hane passer en voksenhånd og den hvide kylling en lille voksenhånd og enhver barnehånd. Med Hane og kylling er der lagt op til sjov og ballade, kun fantasien sætter grænser.

Krammedukkerne fra Orange Toys, har alle en lille historie bag sig.

Alina, prima ballerina er blød og lækker og enhver piges drøm, med sin fine kjole, balletsko og perlesmykke. Valdis er en aktiv fotografhane, klædt i engelske stil, nobel og altid parat til nye fotooptagelser. De to små hønehaner Tom og Tim er krammedyr til de mindste, altid parate til nye lege.

Den fine hånddekorerede hønelampe fra Heico er med LED lys og en perfekt pyntelampe til alle der holder af høns.


Loading...
Vent venligst ...