Viskestykke Penny

99,00 kr
Ren bomuld

Lagerstatus: På lager

Bestil inden og vi sender i dag.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Viskestykke i bomuld, måler 48x74cms

Yderligere information

Mærke Martin Wiscombe
Bør vaskes ved 40 grader Kan stryges i fugtig tilstand, for at få et smukt glat viskestykke

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Viskestykke Penny

Opvask


Opvask er jo noget ingen af kan slippe fra, og hos os bliver al det fine porcelæn altid vasket op i hånden.

Nogen mennesker elsker at vaske op, men det gør jeg ikke. Forsøger altid at finde på gode overspringshandlinger, men på et tidspunkt må det jo ske - det firne porcelæn kan jo ikke stå på køkkenbordet til evig tid.

Så gælder det om at gøre jobbet så sjovt som muligt og her har vi fine forklæder med hønsemotiver og skønne viskestykker, til at løfte humøret og opgaven

Den lille høne Penny fra Martin Wiscombe er bare så nuttet og kærlig, ligner præcis min gamle høne "Hønepøne".

Hun var verdens bedste skrukhøne og kyllingefører, så når jeg tager Penny viskestykket, mindes jeg hende altid og alle vores gode stunder og så går opvasken, med genoplevelse af alle vores gode stunder, som en leg

AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se Automatisk hønselem
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...