Ovnhandske

229,00 kr
Velegnet til ovn og grill

Lagerstatus: På lager

229,00 kr

Bestil inden og vi sender i dag.   Hurtig levering
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om Rosenbud  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Beskytter dine hænder mod varmen fra varme gryder og pander.

En smuk og praktisk gave til enhver, der samler på udstyr fra Sophie Allports hønseserie af smukke tekstiler og  til enhver der holder af høns.

De vil passe flot ind i ethvert landkøkken og vil glæde enhver passioneret hønseejer

Ovnhandsken er foret med et specielt varmeresistent stof og har en strop, så den altid kan hænges op tilgængeligt for brug.

Yderligere information

Mærke Sophie Allport

Varme resistent

Strop til ophængning

100 % bomuld

måler 18 x 84 cm 

Kan maskinvanskes ved 40 grader

Brug ikke tørretumbler

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter


AUTOMATISK
HØNSELEM

Har du også prøvet at glemme at lukke for hønsene og mistet alle dine kære dyr på en enkelt nat? Eller har du skyndt dig hjem efter en fest, for at lukke for hønsene? Automatik løser nemt alle dine åbne/lukke problemer med hønsene. Du kan nu sove længe uden at skulle op og lukke høns ud. Automatik til din hønselem åbner og lukker enten på klokkeslæt eller ved hjælp af lyset.

Se Automatisk hønselem
Vibeke Pold

Vibeke Pold

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...