Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Hønsedækken med hjerter

  Ikke på lager

169,00 kr
Design hønsedækken

Lad dine høns tage sig godt ud, Rosenbuds designerdækkener er unikke og fremstilles kun i få eksemplarer

str. mellem passer til høns af størrelse Barnevelder, Marans ogSussex

kan maskinvaskes ved 40 grader

Læs mere om Hønsedækken med hjerter.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Et hønsedækken til din høne er en nødvendighed, hvis du har en meget aktiv hane. Med Rosenbuds designerdækkenermed hjerter på, kan din høne også se godt ud i mens Et dækken vil beskytte hønens fjerdragt og huden på hønens ryg. Et hønsedækken er også god beskyttelse mod solskader,  hvis du har en høne, der har tabt mange fjer Et hønsedækken er også fantastisk til at dække for småskader, mens de heler, fordi du undgår at de andre høns hakker i såret Designdækkener kan vaskes i maskine ved 40 grader og tørres flat liggende. Et hønsedækken med hjerter på er det godt valg, hvis du vil beskytte din høne Hønen bør ikke bruge dækkenet i længere tid og både høne og dækken bør jævnlig ses efter
Yderligere information

  • Relaterede produkter

Hønsegynge

219,00 kr
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...