Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Holder til køkkenrulle

  På lager Vi afsender din ordre

199,00 kr

Diameter på køkkenrulleholderen er 18 cm


og den er 43 cm høj

Læs mere om Holder til køkkenrulle .   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Holder til køkkenrulle med Hane på toppen

køkkenrulleholder i patineret jern med en hane siddende på toppen

Endnu en hønseting fra Rosenbud, nu kan du sætte høns på bordet


Køkkenrulle

Jeg har altid haft køkkenrulle på køkkenbordet, det er nam, hurtigt og bekvemt, lige at tage et stykke papir og tørrer spildte ting op. Glad blev jeg, da jeg fandt denne flotte holder i jern, ny pynter min køkkenrulle og der troner flot en hane på toppen.


Hane på toppen

Denne flotte fyr pynter min køkkenrulleholder og han vækker altid beundring og sjove bemærkninger fra de gæster som kommer i mit køkken
Holder til køkkenrulle


Yderligere information

Løft hanen af og sæt køkkenrullen på og din køkkenrulleholder er klar
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...