Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Holder til Jumbo stænger

  På lager Vi afsender din ordre

99,00 kr

Holder til Jumbostænger Jumbostænger finder du her

Læs mere om Holder til Jumbo stænger.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Passer til fodring med jumbo stænger Fremstillet af lakeret metal og med hank for ophængning

Sundt kosttilskud til høns

Stor foderkage til høns med urter En Stor foderkage til høns med urter som  Oregano, Gurkemeje, Mynte og Hvidløg er et rigtigt boost til dine høns og kyllinger, og også er et rigtigt godt tilskud til høns i vintertiden. Rige på vitamin A,B og C og protein, der er alle nødvendige for en sund vækst og knoglebygning. Urterne er også en god naturlig kilde til antioxidanter, som hjælper med at komme frie radikaler til livs, som jo fører til cellehenfald, hvis man ikke får frie radikaler nok. Medvirker til en bedre fordøjelse


Foderkage til høns med urter

Afhjælper også stress og kedsomhed, da det tager tid at pikke foderkagen fra hinanden og derfor også afhjælper fjerpilning og andre unoder i hønseflokken.


Småtspisende høns

Høns der har brug for et boost har ofte haft en lang fældningsperiode eller måske en skrukhøne, der har ligget for trofast på reden. De kan nyde godt af et vitaminrigt urtekosttilskudHolder til Jumbo stænger


Yderligere information

Mærke Hentastic
Hænges op i hønsehuset, kan fyldes med jumbo eller almindelige foderkager.
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...