Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Holder til hønsekager

  Ikke på lager

49,00 kr
Praktisk holder til urtefoderkager

Læs mere om Holder til hønsekager.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Foderkageholder til høns

Hvis du ønsker at give dine høns ekstra sundhed er foderkager med forskellige urter en rigtig god ide

Med en praktisk foderkageholder, bliver det nemt og hygiejnisk at give dine høns det daglige krydderurte tilskud.

Foderkager til høns fås i forskellige varianter, du kan vælge i mellem hvidløg, ingefær og krydderurter eller mynte og persille.

Den praktiske foderkageholder til høns, gør det nemt af give dine høns et sundt tilskud til deres daglige hønsekost, men også mulighed for beskæftigelse.

Se videoen nedenfor, dine høns vil elske de lækre foderkager og du får god samvittighed, hvis dine høns er nødt til at blive i hønsegården


Det må jo gerne være lidt praktisk

Når jeg giver mine høns kosttilskud eller andet kræse foder, holder jeg af at det ikke skal ligge på jorden, dels fordi det bliver snavset, men også fordi jeg gerne vil sikre mig at hønsene spiser det hele. Hønsene er nok ligeglade med om deres foder ligger på jorden, men det er altså lettere at holde rent, hvis al foder gives i egnede beholdere og rester kan tages med ind om aftenen, så jeg ikke fodre ubudne gæster


Sunde høns i haven

det ønsker alle, men til tider kan det være svært at forsyne dem med tilstrækkelige næringsstoffer. Høns har jo også behov for mikronæringsstoffer, så et tilskud vil altid være et gode. Jeg er også vældig populærhos mine høns, når jeg kommer ned til dem i hønsehaven med den orange holder og de lækre foderkage. De kan vist kende farven og stiller sig op i tæt ring omkring mig og det kan næsten være umuligt at få foderkageholderen ned på jorden, men så spiser de også lystigt af de sunde urtefoderkagerHvorfor Kosttilskud?

Hentastic® Hønsekosttilskud afhjælper kedsomhed i hønsegården og er samtidig fuld af naturlige urter og mange antioxidanter. Hentastic® - den perfekte hjælp til at få gode, sunde høns.


Holder til hønsekager
Holder til hønsekager
Holder til hønsekager

Yderligere information

Mærke Hentastic
Foderkagen placeres i holderen og sættes på jorden
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...