Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Hønsehus model Alma

  Ikke på lager

7.399,00 kr

Hønsehus til det større hønsehold


Prisen er incl. levering og opstilling


Levering 1-4 uger


dog kun til fastland og alle brofaste øer.

Læs mere om Hønsehus model Alma.

Bestil inden og vi sender i morgen.
   Hurtig levering
   Fragt fra 25,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information
  • Instruktion

Detaljer

Alma er hønsehuset til det lidt større hønsehold eller til dem, der bare ønsker det bedste for deres høns.

Selve huset måler 125cm i højden , 105 cm i bredden og hele 175 cm langt.

Huset er som standard udstyret med et depotrum i 1/3 af husets længde, men hvis du ønsker hele huset som hønsehus er det også en mulighed, bare fortæl dine ønsker, når vi ringer og aftaler nærmere omkring huset.

Hønsehuset Alma er hævet over jorden, så dine høns har mulighed for at søge ly under huset.

Vi anbefaler at du maler huset udvendigt med træbeskyttelse inden du tager huset i brug, det vil forlænge levetiden for huset betydeligt, så du kan glæde dig over dit hønsehold i mange år fremover.

Inde i hønsehuset er fastmonteret 1 redekasse og 2 siddepinde. Udvendigt er det forsynet med en hønsestige og vedligeholdelsesfrit pvc tag

Hvis du har behov, kan der tilkøbes ekstra udstyr, såsom redekasser , montering for afteagelig redekasse, klatbræt til under siddepinde, vindue med diverse pynt såsom sprosser og skodder og den fineste blomsterkasse i metal, hvor du kan sætte blomster eller måske dyrke lidt krydderurter til hønsene.

Du kan også vælge at få din ChickenGuard automatiske hønsedørsåbner monteret på huset inden levering

Hønsegården måler højde 175 cm, 105 cm i bredden og hele 220 cm i længden

Hele herligheden fylder 105cm x 376cm x 175cm

Huset leveres helt hjem til dig og bliver stillet op af erfarne byggefolk, med speciale i hønsehusbyggeri og det er incl. i prisen

 

 


Havehøns er mange villaejeres drøm

Høns i haven er for mange villaejere en drøm om friske æg og landlig idyl i haven, når hønsene går rundt og klukker.

Et hønsehus kan være mange ting, høns er ikke kræsne. I

naturen ville de leve i en skov og sove oppe i træerne.

Når man holder havehøns er det praktisk med et hus de kan sove i om natten, dels for at være i ly for ræve og andre rovdyr, dels for at det er trygt for os at vide, at de kære høns er i sikkerhed.

 
Yderligere information

Sådan bestiller du og får leveret dit hønsehus fra Rosenbud.

Du vælger det hønsehus, du ønsker med de tilvalg af ekstraudstyr, som du har brug for.

Husk at hønsehuse og gårde leveres umalede, så det er en god ide at få indkøbt lidt træbeskyttelse inden levering, da huset holder meget bedre, hvis det har fået træbeskyttelse udenpå.

Det er derfor vores anbefaling at huset bliver behandlet inden det tages i brug, med en passende træbeskyttelse.Endvidere opfordrer vi til, en løbenede vedligeholdelse af træværket, for at opnå maksimal levetid. Hvor ofte dette skal gøres afhænger af valg af maling. Forhør dig ved din nærmeste malermester eller byggemarked, for hvad der passer af maling til dine behov.

Du bestiller og betaler med kreditkort eller Viabill og når din betaling er godkendt, sendes din ordrebekræftelse til tømreren, som herefter vil kontakte dig, med en dato for levering. Betaling reserveres men trækkes først, når huset leveres. Hvis du ønsker at benytte dig af bankoverførsel, skal betalingen være Rosenbud i hænde inden ordren bekræftes og her gælder de almindelige betingelser for bankoverførsel, nemlig at betalingen skal ske inden 5 hverdage og du er ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Som oftest bliver hønsehusene leveret i weekends og det er en stor hjælp, hvis du er hjemme og har gjort klar til opsætning. Hvis du ikke er hjemme, må du med tømreren aftale, hvor huset kan stilles.

Montering af hønsehuset kræver et plant underlag og  minimum 50 cm frit til alle sider.

Hønsehusene er specialfremstillet til netop dig og der er derfor ikke den sædvanlige fortrydelsesret, som når man handler på nettet, du kan altså ikke fortryde dit køb, når først ordrebekræftelsen er sendt afsted

Følg med på Instagram

  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...