Hurtig levering     Personlig service     E-mærket webshop
 

Urter til høns

  På lager Vi afsender din ordre

69,00 kr

Sundt kosttilskud
200 g

Læs mere om Urter til høns.   Hurtig levering
   Fragt fra 39,-
   Vi er en e-mærket webshop
   Kvalitetstestede produkter

Det siger andre om RosenbudRosenbud er kendt fra


Rosenbud er kendt fra FamiliejournalRosenbud er kendt fra HjemmetRosenbud er kendt fra SN.dk


  • Beskrivelse
  • Information

Detaljer

Urter til høns

Urter er et supplement til dine høns daglige foder. Urterne tilbyder en bred vifte af naturlige tilskud. Tørrede blomster og urter har altid været kendt for deres helbredende og styrkende egenskaber og er blevet brugt i århundrede, både som helbredende og som styrkelse af immunforsvaret.

Denne blanding af urter kan hjælpe med at En supplerende mad til kyllinger Sunde høne urter giver en bred vifte af naturlige sundhedsmæssige fordele, botaniske urter og blomster er blevet brugt i mange år til at naturligt behandle lidelser og forbedre det generelle helbred, samt et generelt sundhedsstigning. Denne blanding af urter kan afskrække insekter, mider og lus.


Brændenælde, morgenfrue og mynte gør æggeblommer mere gule og styrker skallen.
Hvidløg, mælkebøtte og dild hjælper fordøjelsen
Purpur solhat og Oregano styrker imunforsvaret
Kamille og citronmelisse beroliger og virker derfor afslappende

Indeholder: Brændenælde, mælkebøtte, morgenfrue, dild, citronmelisse, Purpursolhat, hvidløg, persille, kamille, mynte, oregano.

Analytiske bestanddele:

Rå protein 13%, Råfedt og olie 4%, Råfibre 4%,  Råaske 3%.

Fodringsvejledning: Kan gives dagligt, ved at tilføje en lille mængde til deres normale foder eller tilbyde det i en separat foderskål, en lille håndfuld er nok til omkring 6 høns.

Nettovægt 200g

Yderligere information

Mærke Natures Grub
  • Relaterede produkter
Vibeke Pold

Vibeke Pold

   

Vibekes erfaringer

Jeg tester alle produkter, før de kommer her på webshoppen og da jeg lider af udpræget hønsetitis er det mig en stor fornøjelse at tage tingene i brug i min hverdag og det er slet ikke alle varer, der kommer gennem nåleøjet. Jeg er ikke tilfreds, før det er grundig gennemprøvet og mine gæster, familie eller venner har kommenteret min nyeste hjembringelse med en anerkendende kommentar.

Det er så vigtigt for mig, at det er gode kvalitetsting, der både kan holde til dagligt brug og som forbliver pæne i lang tid og hvis jeg ikke finder det perfekte, kommer det slet ikke på shoppen. Derfor er alle de skønne ting der er her i shoppen af en kvalitet, jeg personligt kan stå inde for.


Loading...
Vent venligst ...